NIN

ÄNTLIGEN

Kategori: Allmänt

Äntligen e de fredaaaaag!
det har varit en tråkig vecka med allt snö och allt skitväder -.- men nu kan jag vila hemma och bara tjocka mej med godsaker som varje fredag, lördag och söndag hahha. Imorn så ska vi på öppet hus så vi kan se vilket gymnasium ja ska gå på och vilken som jag tycker bäst om. Ska också ifall jag hinner och orkar gå och shoppa med Felicia och Nensy men ifall det inte funkar så gör vi det bara på söndag, för behöver verkligen shoppa. Idag e de också x-factor, de e ju inte samma sak utan Malcolm B men ska ändå kolla. Asså det suger att han åkte ut faaaan! men nu när han åkte ut hoppas jag att Awa vinner men ifall hon åker ut så hejar jag J.E.M. Nu ska jag bara lyssna sönder på musik till de börjar, cao cao bithceeees.
2 bilder på mej för någon dag sen.

dusch

Kategori: Allmänt

Ska snart gå in och ta en dusch sen ska jag bara fortsätta att lyssna på musik och se ifall det kommer bli någon bra film på tv ikväll, annars så kollar jag bara på the vampire diaries.

Gymnasiemässa

Kategori: Allmänt

Idag så var vi på gymnasiemässan. Hittade inte direkt något som jag fastnade på men tog några broshyrer från dom som jag tyckte låter bra sen ska ja gå på öppet hus och se hur de är. Men dagen gick iallafall bra förutom att jag har fortfarande hosta -.- de e så irriterande att jag bara vill explodera hahha. Vi såg Malcolms B mamma också i gymnasiemässan, och då blev jag mer förväntad över att se Malcolm idag på X-Factor!! äntligen är det fredag asså vill bara vila och slippa gå upp tidigt på morgonen även om jag bara gjort det i 2 dagar haha.Juste Igår så gick jag med Nensy och kolla på Breaking Dawn part 2. Den var jättebraaa!. Barnet var fett vacker, men ska inte avslöja nåt nu men ta och kolla på den. Här kommer lite bilder från veckan.
lite ego bilder..

sjuk -.-

Kategori: Allmänt

Har vart sjuk nu ända sen fredags. Det var nåra barn där på fritidset som var sjuka och dom smittade mej med feber i två dagar och nu så har jag fett ont i halsen -.- så jag gick inte till skolan såklart igår eller idag, stannade hemma. Idag så var de dan då min moster åkte hem till Bosnien :/ vill att hon ska bo med oss i huset haha de skulle vara roligt. Men idag så ska ja bara vara på datan, kolla på tv och försöka äta :)

HOLA

Kategori: Allmänt

Heeejhej alla!
idag så var det en lång dag men de va även en bra dag. Jag vaknade kl halv 9 och började åka till praoen kl halv 10. Vi städade lite innan vi skulle hämta barnen från skolan, sen runt halv 12 tror jag så gick vi och hämta barnen. Så vi lekte med dom ända tills vi slutade och det var kl 5. Gissa hur trött jag e, men vi skulle + ha slutat halv 6 men vi fick sluta tidigare eftersom dom tyckte vi var duktiga :D <---- happy face haha.
pusslet vi gjorde idag :)

seriously i'm in love with you harry styles!!

Kategori: Allmänt

class="image" />
hahhaa älskar den här bilden på slutet<3

PRAO

Kategori: Allmänt

Idag var det första dagen på prao. Dagen gick bra, ja vakna ganska tidigt vet inte varför men kunde inte sova så vakna runt halv 8 och sen åt ja och fixa mej och allt det. Vi gick runt halv 11 till "jobbet" och där så var vi och passade barnen eller aa de som man gör på fritids. Vi slutatde halv 5 men tiden gick ganska snabbt. Barnen var bara för söta dom kom alltid till mej och Nensy och ville att vi skulle bära dom, sen så sa dom till alla dom andra barnen, "hon e jätte snäll och jätte vacker" hahha ja tänkte bara ...FINELLY I'M A CELEBRITY haha nee driver men aa dagen gick bra och de va de ja hoppades på. Ska snart ta nåt och äta sen så ska ja kolla på någon film eller bara sitta och nörda framför datan och bomba med musik!
haahah lite bilder på mej idag hahha.

SHOWER

Kategori: Allmänt

Tog nyss en skön dusch. Vill nu bara sova fast är inte trött haha, kan inte beskriva hur jag menar men aa. Imorn så börjar vår prao, och jag ska praoa med min syster nensy i Telefonplan som innebär FRITIDS hahaha. Men de kommer bli bästa, på onsdag ska vi gå och bowla med några från trean så de blir kul. Och + vi börjar med bra tider, som t.ex imorn börjar vi kl 11 :D <--- happy face hahha. Sitter nu och kollar på Benknäckargänget, har alltid gillat den filmen, men de e reklam nu så sitter och lyssnar på mina favorit artiser One Direction - Rock me!
en bild på mej i sommras.

INGEN JELENA LÄNGRE

Kategori: Allmänt

Läste nyss att justin och selena har gjort slut. Det är faktiskt ganska syynd eftersom dom passade så bra tillsammans :/ men aa dom kanske blir tillsammans senare vi får se.
så söta var dom tillsammans!

my heart is refusing me

Kategori: Allmänt

vaknade runt 9 tiden sen låg bara i sängen och lyssnade på musik tills jag kom på att min moster har kommit. Är så glad! hon köpte också jätte fina presenter till mej och min syster.Kan visa er senare.

You'll never love yourself Half as much as I love you

Kategori: Allmänt

Förlåt för dålig uppdatering men har bara inte orkat att blogga och när jag väl skulle blogga så funkade inte blogg.se -.- men nu funkar den iaf. Igår så hade vi i franskan, disco för årskurs 1-7, för att samla in pengar till resan till Frankrike. De va ganska kul fakitskt haha och vi sålde allting. idag kommer min moster till SVERIGEEEE. Är jätte glad att få träffa henne, det här e första gången hon kommer när de e "vinter". Så hela dan har ja och familjen typ städat huset och allt de som man gör. Men nu e vi klara så nu lyssnar jag sönder på one direction. Älskar dom såååååååå mkt fast min favorit e Harry Styles Bitcheeeees. Här e lite bilder från igår på discot.
haaaha vi tog vagnen in i tunnelbanan för de va för mkt saker att bära.
min bebis!

www.weezyi.tumblr.com

Kategori: Allmänt

sök och kolla in min tumblr!! http://weezyi.tumblr.com/

X-FACTOR one direction!!

Kategori: Allmänt

Ikväll på x-factor så kommer ONE DIRECTION!! har börjar gilla dom och bara man lyssnar på en låt så e man helt fast på dom hahah. Men vill fett mycket gå på deras konser den 8 Maj så ska fan leta sönder med biljetteeeeeeeer. Asså jag har haft det så bra på lovet och vill inte gå tillbaka på måndag till skolan -.- HATA SKOLAAAAN! men aa får väl kämpa det här sista året, sen kan ja vila skiiiiit längeee på sommaren! och juste hade tänkt att färga mitt hår blont men det kommer inte gå eftersom ja har nu rött och sen ifall ja gör de ljusare kommer de tillslut bli organes(-.-) vill absolut inte ha den färgen men vill ha blont iaf innan ja slutar 9 men tror inte ja kommer kunna de, så får vänta till sommaren -.- aaaaaaaaahhh
*___*