NIN

Lake Placid 3

Kategori: Allmänt

Kollar nu på Lake placid 3. Den handlar om att Nathan(pappan) flyttar med sin familj till Lake Placid efter att lokalbefolkningen har övertygad honom att krokodilerna är borta. Men hans son hittar några krokodilungar som han börjar ta hand om. Väldigt snabbt börjar krokodilerna att växa och krododilerna börjar typ attakera deras familj och alla som är där i den staden. Den är faktiskt väldigt bra även ifall den inte låter speciellt spännande.

Its automatic!

Kategori: Allmänt

Blev väckt av Nensy vid halv 12 för att vi skulle gå ut och äta med mamma och brorsan! Så är nu fixad och väntar tills mamma och min bror kommer hem så går vi. Om bara 2 dagar så åker vi :D igår så packade jag allt smink och locktång, plattång och allt det, för jag kommer inte hinna göra det imorn och jag gjorde det igår oxå¨för jag kunde inte vänta till idag hahha. Men jag kommer tror jag mobilblogga när jag är i bilen ifall jag orkar så kan jag oxå ta några foton. Juste hade oxå bästa drömmen, jag var tillsammans med BOW WOW hahha. När min kompis dissar någon: När någon dissar min kompis:

Charlies Änglar

Kategori: Allmänt

Kollar just nu på charlies änglar, var jätte länge sen jag såg den filmen. Den filmen kan man typ inte tröttna på, lika spännande varje gång och rolig oxå. Såg nyss oxå 2 videosar på Bow wow och hans dotter Shai, asså va sööööt hon är, vill bara pussa ihjäl hennes kinder! Och bow wow är fortfarande lika sexig! Om jag kunde så skulle jag lägga upp videorna här men dom kunde man inte ta så aa. Men här kommer några bilder på dom två tillsammans<3

PICTURES <3

Kategori: Allmänt

SNART ÅKER VI :D

Kategori: Allmänt

Det är bara 4 dagar kvar tills vi åker och jag längtar fett mycket tills vi åker! Här är några bilder från förra året...

The Vampire Diaries!

Kategori: Allmänt

Nu börjar the vampire diaries! älskar den serien. Brukar inte gilla vampyr filmer för man ser att det är fejk typ, men på vampire diaries ser det fett äkta ut och så. Men aa nu börjar den, hade bara lust att skriva ett inlägg :P

Top Model

Kategori: Allmänt

Vaknade runt 10 och klockan är nu halv 12 och jag sitter fortfarande i sängen och har inte ens ätit frukost. Min mage kurrar som fan, men jag vill inte gå ner för att det är en man där (?) men jag tror han ska typ fixa ugnen eller nåt. Men tror han har gått nu så efter jag har kollat klart på Top Model så ska jag gå ner och äta. Haha asså gud vad mycket drama det är i den serien eller vad man ska kalla det. Men aa nu ska jag faktiskt gå och äta bryr mej inte ifall han är där nere, JAG VILL HA MAAAAAAAT! Här kommer en gammal bild på mej...

Mobilblogg

Kategori: Allmänt

Ligger nu i sängen och kollar på criminal minds. Ville se hur det var att mobilblogga. Laddade nyss ner appen blogg.se men det går inte och logga in där -.- så fick söka på safari istället. Men nu börjar criminal minds..see ya!

Shoppat

Kategori: Allmänt

Kom hem för ungefär en timme sen. Åt nyss så nu lyssnar jag på musik som vanligt och chattar med en kompis. När jag var i skäris så köpte jag ett par röda byxor och ett par svarta knäbyxor + mascara. Blev ganska nöjd med det jag köpte speciellt dom röda byxorna. Aja nu ska jag ringa upp Camila på skype och snacka med henne. Vero Moda -179kr Vero Moda - 259kr H&M - 139kr

Heeello

Kategori: Allmänt

Har precis ätit frukost och tvättat tänderna så nu sitter jag bara framför datan och kollar på bloggar/tumblr och lyssnar på musik. Om 5 dagar åker jaaaaaaaaaaag :D är fett glad! Idag så ska jag gå med mamma och nensy till skäris för att köpa det sista jag behöver till resan. Behöver bara köpa mascara och ett par knäbyxor sen är jag klar. Kommer visa senare vad jag har köpt. Här får ni 2 bilder på mina favorit killar..

Crminal Minds

Kategori: Allmänt

Just nu så lyssnar jag på musik och väntar tills klockan blir 11 för då börjar Crminal Minds. Det är gamla avsnitt men jag gillar dom ändå. Nästan ända sen jag kom hem har jag bara nördat mej framför datan och vart inne på Tumblr. Visste inte att det skulle vara så kul och lägga ut bilder osv. Haha det är typ som en drog, som Facebook. Min mage kurrar skit mycket men det finns inget och äta -.- aja får väl hålla ut till imorn. Det var några bilder från idag!

Saknar min bästis!<3

Kategori: Allmänt

Saknar skit mkt min bästis Cami! Hon är i chile nu och har vart där 1 vecka typ men det känns som flera år. Kollade nyss på bilder med mej och henne. Men vi får hoppas att vi ses snart. Här får ni några bilder på min fina älskling och jag. Älskar dej! <3

Tumblr

Kategori: Allmänt

Idag så var jag med min syster Nensy och med Nani. Vi måste ju passa på att vara med Nani dom här dagarna för vi åker på söndag, yipiii!
Iallafall, vi va i palmera och åt. Senare gick vi till centrum för att köpa lite snacks. Vi gick hem till oss och snackade lite och kollade på Top Model. Jag fixade oxå Tumblr :D Så följ mej så följer jag er ifall ni har. Heter http://weezyi.tumblr.com/.

Tråkar

Kategori: Allmänt

Hejhej alla!
Idag så vaknade jag runt halv 12, gick och och åt lite rester från igår, haha behöver lite mmm i livet. Iallafall efter det så gick jag och packa med mamma mina kläder till bosnien och kroatsien :D så nu e vi klara och de va skit mkt kläder än vad jag väntat mej. Just nu så har jag de bara tråkigt framför datan och lyssnar på musik och kollar på lite bilder från förra sommaren. Längtar tills det kommer nya bilder :D. Här får ni lite bilder från förra året.




Fest!

Kategori: Allmänt

Snart så börjar festen. Måste bara vänta tills alla kommer sen kan den börjaa! är fixad och klar så nu tills jag väntar på att alla ska komma så kollar jag på Scooby Doo hahha äslkar fortfarande den filmen. Men aa nu ska ja forstägga kolla på den nu, see yaa bitches!

så här ser jag ut nu ;)

Vakna Nyss!

Kategori: Allmänt

Vaknade nyss så nu sitter jag i sängen och lyssnar på Justin Bieber-Turn to you. Älskar den låten. Kollar oxå på Top model england. Idag så kommer vi ha en fest här hemma, och det är för att fira min och min systers födelsedag, men det blir med familjen och mamma och pappas kompisar så måste duscha, städa och allt de tråkiga. Haha men efter det får jag njuta och ÄTAAA! men ska gå ner nu och äta frukost. Kanske kommer med ett inlägg senare.

Vänner

Kategori: Allmänt

Vi sitter på soffan och kollar på Vänner, det är reklam nu så vi passar på att blogga. :) Nensy håller på att fixa köttbullar och makaroner (bra fru kanske? haha). Jag och Ines sitter på datorn och väntar på att programmet ska börja igen. Jag ska hämta Kayleen senare och sen ska jag göra något med min mamma, kanske shoppa eller kolla på någon film. ^^ 
 
Här får ni en jättegullig bild på när Ines och Nensy var små. :) 
 
// Nani

FYLLER ÅR!

Kategori: Allmänt

Idag så fyller jag 15 åååår! har haft de bäst med familjen, vi va ute och åt och firade såklart. Fick jätte fina presenter men min bästa present är en guld klocka, it's to die for xD.
Bjuder på en bild på mej just nu. Man kan se klockan oxå som jag fick!

Jogga

Kategori: Allmänt

Lämnade min lillasyster för en stund sen och nu ska jag ut och jogga. Tror inte att någon är vaken än som orkar följa med mig, så får jogga ensam idag. Men det gör inget, kan bara ta med min mobil och hörlurar så kan jag lyssna på musik hela tiden! Ska försöka jogga så mycket som möjligt i sommar, vill bli smal + få bättre kondition. Jag har jättedålig kondition så det är bra om jag får bättre, speciellt om vi kommer att få tillbaka vår gamla gympalärare. Hon håller på jättemycket om kondition. 


Bakade för någon vecka sen. :) 


// Nani  

Blablabla!

Kategori: Allmänt

Nämen tjena tjena hhaha!
har lite tråkigt så kom på att jag kunde skriva ett inlägg.
Jaa, de finns inte så mkt att berätta om utan att jag lyssnar på musik och det är ju självklart Bow Wow jag lyssnar på :D och chattar lite med Nani och några från Bosnien. Är skiiiit glad för imorn så fyller jag ååår, de kommer bli fett roligt! Snart åker jag ju oxå till Bosnien och Kroatsien vilket är braaaa! Har längtat fett mkt till den här dagen. Iallafall idag så vaknade jag runt 12, åt frukost och allt det. Vid halv 3 tiden började jag och nensy gå till Camila för att det är sista dagen vi ses innan skolan börjar för hon åker till Chile och ska vara där resten av sommaren. Vi va med henne en stund och sen gick vi hem. Ungerfär så har min dag varit.
/ Ines

Utkast: Jun. 18, 2012

Kategori: Allmänt

Heej alla bloggläsare! Just nu så sitter jag på min säng och bloggar. Idag har dagen tänkt att vara att Nensy,Nani,Ines,Vina,Felicia och andra tjejer att vi ska hem till Camila idag för att hon åker på onsdag och idag är de våran hejdå dag till henne :( För er som undrar vart hon ska åka nu i sommar så åker hon till Chile! :)
Bild kommer senare idag!

/Nensy

Födelsedagsfest!

Kategori: Allmänt

Vi firade precis Ines och Nensys 15 års födelsedag. Det var många som kom: Ines, Nensy, Nani, Vina, Camila, Felicia, Anuki, Nadja och Lara. Vi spelade wii, åt pizza och en massa chips (blev tjocka) och hade roligt. ^^ Alla gick precis men Nani stannade. Nu sitter vi på Nensys säng och Ines fortsätter att äta chips med dipp!! 


Vi har inga nya bilder, så vi lägger upp en som vi tog för 2 år sen.
 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.