NIN

Filmer hela dagen

Kategori: Allmänt

Idag så var ja i skäris och köpte lite saker ja behövde. Köpte foundesion (stavning), svarta jeans och 2 paket lösnaglar. Just så sitter jag i sängen och kollar på lie filmer, kollade nyss på friends with benefits på datan men när jag var på andra delen så började de typ laddas fett mkt så stoppade bara den så ska kolla tror jag på dear john.

CHRISTINA AGUILERA - YOUR BODY

Kategori: Allmänt

Äntligen så e de lov. Den hära veckan har gått fett segt! vi hade faktiskt ganska många prov och allt de tråkiga.Men nu e de fredag, eller ännu bättre, LOOOV. Idag så var det en ganska bra dag, var trött hela dagen men garvade nästan hela dan, kanske berodde på att jag va trött haha(?) ikväll så ska jag äta ute med familjen :D och senare kolla på X-factor. Idag ska jag ta de lugnt och bara mysa!

Summer Catch

Kategori: Allmänt

kollar nu på filmen summer catch, har alltid gillat den sen första gången jag har sett den. Den e alltid lika romantiskt, och Freddie prinze jr är bara sååååååååå snyygg!!!

Vill ha sommar!

Kategori: Allmänt

vaknade nyss och kollade nyss klart på Hellcats på tv. Den e faktiskt bra! Idag tror jag bara att jag kommer vara hemma, kanske kommer ringa en kompis att komma över för orkar verkligen inte gå ut i det här vädret. Asså pågud vill bara ha sommar!! att ha short och bara ett linne men nu måste vi värsta tjocka jackorna och allt de -.-

FREDAGSMYYYYYYS

Kategori: Allmänt

Äntligen e de fredag!!
Kom hem från skolan ungefär för en kvart sen så nu sitter jag bara framför datan och lyssnar på Malcooooolm B! äntligen e de -factor. Den här veckan känns som den har vart fett låååång på nåt sätt. Klockan 6 ska jag och familjen ut och äta i daniels :D älskar maten där, längtat fett mkt.
en bild från förra året på mej och Rasper

ASSÅ ÄLSKAR HAN SÅ FUCKING MYCKE!!💋

Kategori:

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3808765/images/2012/pic_507eea62e087c34ac981442a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3808765/images/2012/pic_507eea69e087c34b00bf0ce4.jpg" class="image">

Engelska

Kategori:

Just nu har jag engelska -.- vill bara sluuuuuuuutaaaaaaa!! Men har + franska och sen så har jag och Nensy fucking hemspråååååk. Asså får damp. Men aa ville bara skriva lite på ipaden haha.

IPAAAAD 3!!

Kategori:

Har just nu franska, fett tråkiiiiiigt! Men de som e bra är att vi får hålla på med ipadsen vi fick idag :D haha alla är fett glada, närmande kom till skolan alla hade fan ett stort leende och helt plötsligt så var ingen sjuk haha !

Vampyrer suger

Kategori:

Kollar nu på vampyrer suger! Asså becca stör mej lite när hon fan gapar hela tiden? Man bah stäng munnen för fan. Idag så var de ganska okej skoldag. Först hade vi musik sen hkk och där hade vi matlagningsprov, vi gjorde pannkakor och soppa. Soppan va feeeeeett gooooood! Iaf sen hade vi mat och de va fett god mat så var tvungen och äta även ifall ja inte orkade hahah. Men sen hade vi bara 2 lektioner kvar och det var engelska och sysköjd, sen slutade vi. Imorn så ska vi få våra IPAAAAAADS!!! Längtar!

PARTAJ!

Kategori:

Ligger nu i sängen och kollar på partaj! Den här gången var det faktiskt ganska roligt även ifall inte kazzoo va me. Imorn e de skola -.- pallar inte gå upp tidiiiiiiiiigt!

BILDER FRÅN FESTEN

Kategori: Allmänt

STRESSAD!

Kategori: Allmänt

Asså vet inte ens vad ja ska ha på mej. Alla tröjor ja har är typ vardagliga och de som ja har för typ fester e klänningar men vill inte ha de ikväll....Får leta lite till va ja ska ha på mej sen så ska ja fixa mej och jag tror inte ja ska locka håret utan ska platta de istället! Ska försöka ta många bilder ikväll!

Duschat

Kategori: Allmänt

Har precis duschat så ska snart föna håret, men ska låta det tårka lite av sej själv först. Idag så kommer jag gå och fira 2 killkompisar. Så de kommer bli kuuuul! så efter att jag har fönat så ska ja locka de lite sen fixa mej och allt de. Aaa men får ni många bilder från min vecka!
haha de va när vi skulle ha matte prov.

X-FACTOR

Kategori: Allmänt

sitter nu i sängen och kollar på x-factor. Är fett glad att malcolm gick vidare, han ska fan vinna hela skiten!
Har nu lite ont i magen hur mkt ja åt godis och allt sånt skit. Iallafall idag så va min dag så här:
Först hade vi ungdomsmottagning kl 8 och vi snackade ju om ....aa saker man snackar där om, sen så slutade vi den "lektionen" 10 över 9 och direkt då efter så hade vi kemi proooooov! Igår så pluggade jag sönder, pluggade bara på en hel kväll och så lite på morgonen och de lönade sig! fick E :D är fett glaaaaaad! trodde ja skulle på F. Men aa efter de så hade vi SO och där kollade vi bara på en kort film om pengar och sen så hade vi lunch, och då var det NACHOOO TALLRIK!! De var skiiit goott. Efter lunchen hade vi matte och sen elevensval och i elevensval har jag tagit hemkunskap (hkk) och det var fett bra att jag tog de för vi äter bara där hahah, vilken tjockis ja e hahhaha. Men de va ungefär hur min dag i skolan va och då kom ja bara hem och slappa, kollade på Vampire Diaries med min syster Nensy! Har inte tagit ut bilder från min mobil till datan som jag tagit den här veckan så lägger ut dom kanske imorn. Så nu får de bara duga med en bild på mej när jag fyllde åår!