NIN

Bosnien

Kategori: Allmänt

Vill sååååååååå mkt va i Jajce nuuuuuuuuuuu!
hade bästa drömmen och nu vill ja bara va ännu mer där.....hoppas vi åker på vintern också, för vi har bara åkt en gång på vintern och de va när vi va små (?) man kommer inte ens ihåg hur de va då. Så vill fett mkt åka dit på vintern och självklart på sommaren :D
Hahha den sista bilden e när jag hade maskara på mej sen skulle tvätta bort de, men de blev bara fucked up. Man ser inte de på bilden men även.

BILDBOOMB

Kategori: Allmänt

Heeeeeeeeeeeej! I torsdags så hade vi fotografering och de va ju skit kuuuul! Och igår så hade vi spekt foto med både a och b klassen. Men idag så såg min dag ut såhär.Jag vakna runt 8 för att ja inte kunde sova -.- sen så runt 2 börja jag fixa mej för skulle gå med några tjejkompisar till heron och äta där + spela i spelhallen. Vi gick runt 3 och vi hade bara för kul i spelhallen asså hahhaa. En kille dansade till gangam style och tror han va lite sjuk i huvudet, men även de va roligt! VI gick hem runt 7 och nu sitter jag bara framför datan och har tråkigt. Men ska kolla på Taken nu så hörs! Här kommer några bilder från fotografering och spekt fotona + dom vi tog idag! Först kommer från fotograferingen:
Spekt fotona:
Idag:
Tror de va allt men aa de får räcka haha!

22 september

Kategori: Allmänt

Just nu så sitter jag bara vid datan och lyssnar på Dragana Mirkovic (en bosnisk sångerska) Har skit tråkigt, det finns inget roligt på både tv:en och fb hahha. Men aa iaf vill va där i Bosnien nu som varje dag! Hoppas bara att sommaren kommer tillbaka snabbare i år :D Juste jag färgade mitt hår ju och blev jätte nöjd! men här kommer några bilder från dom här dagarna..

FÄRGA HÅRET

Kategori: Allmänt

idag så ska ja färga mitt hår till vinrött. Hoppas bara att resultatet blir bra och att det inte blir rött rött, för annars blir ja fan beskviken haha. Den här veckan har det vart roligt, som i torsdags när vi var i grönan med klassen, det var bara bäääst! Här kommer lite bilder från grönan :)